Manifesto söker 100 uppslagsproducenter


Efter två böcker om sociala medier är det dags att göra något på temat kreativitet. Vi ska producera en skön uppslagsbok som kan inspirera och underlätta den kreativa processen. Därför söker vi 100 »uppslagsproducenter« som vill göra var sitt uppslag i boken.

Vad du gör av ditt uppslag är upp till dig så länge temat är kreativitet och den kreativa processen. Det kan handla om bra tips på idégenerering, hur man botar skrivkramp eller kanske hur man »säljer in« idéer. Vad vet vi? De 100 bästa uppslagen hamnar i boken.

Vi kommer att samköra det här projektet genom vår Facebook-sida. Efter hand lägger vi ut en del uppslag och hoppas på konstruktiva kommentarer. Du hittar oss på: http://www.facebook.com/ManifestoSweden

Vill du vara med och veta mer är det bara att maila så får du mer information.

15 thoughts on “Manifesto söker 100 uppslagsproducenter

 1. Michael Post author

  Lisette, en informationsfil kallad »100 idéer« är på väg till dig genom den så kallade cyberrymden för att landa i en dator mycket nära dig.

 2. Michael Post author

  Sara, även du får en så kallad informationsfil (smile) skickad snabbare än du hinner säga sajberspäjs.

 3. Michael Post author

  Christer och Elin, ni har all info ni behöver i maillådan. Henriette, det är inte bara ok, det är till och med välkommet! Även du får en skön infopdf för vidare spridning.

 4. Helena Limér

  Skulle man kunna få veta något mer?
  Det här låter spännande 🙂

 5. Erik Gustavsson

  Såg en tweet om att det fortfarande finns möjlighet att vara med på detta tåg, väldigt intresserad av detta.

  jag skickar även iväg ett mail med lite info.
  Allt gott!

Comments are closed.