Manifesto testar: Hollandias tårtor


Dags för sista testet för säsongen. Tårta kändes som en lämplig avslutning. Vi testade fem olika tårtor, alla från Hollandia. Hallonmoussetårta, citronmoussetårta, nougat och chokladtårta, passionsfruktsmoussetårta och jordgubbs- och chokladtårta.

Tårtpanelen var ganska överens om att alla fem var goda men att några var godare än de andra. Först vägde det jämnt mellan passionsfrukt och hallon men när vi  upptäckte att passionen saknade en jurymedlems röster tog den hem matchen med klar marginal.

Vi kan också konstatera att testpanelen var större än någonsin. Tårta är gott. Gäster i panelen den här gången: Erik Tencer från Kollor, Jesper Yngvesson från Södra Esplanaden och Tinny Ohlsson som pluggar produktionsledning på Malmö högskola. Vi andra som testade: Daniel Persson, Daniel Svensson, Hanne Pålsson, Michael Nilsson, Petra Lundin och Terrie Warren. Markus Sjöborg deltog utan att smaka på tårtorna (det var något om en salami som inte hade varit så bra).

One thought on “Manifesto testar: Hollandias tårtor

  1. Tinny

    Tack för att jag fick vara med, riktigt trevligt och jag tror bestämt det blir ett framtida köp av hallonmoussetårtan. Ha en fin sommar nu!

Comments are closed.