Sociala? Medier? – Beskrivning och beställning

Sociala? Medier? – En antologi om en ny tid är en bok som är bred nog att rymma 36 skribenters syn på det sociala medielandskapet. Och djup nog att inkludera några av landets främsta profiler inom ämnet.

I boken betraktas den sociala webben dels ur ett marknadsföringsperspektiv; copywriters och sociala mediecoacher ger sin syn på saken, dels utifrån andra aspekter i kapitel från exempelvis forskare, journalister, jurister, pedagoger och studenter.

Baksidan med en lista över författarna och vad de skriver om:

Så här skrev Femina i mars 2012:  »En ovanligt intressant bok om nutidsfenomenet sociala medier, angripet av 36 skribenter med olika yrken och infallsvinklar. Vi måste inte alla bli experter, men att blunda helt för det nya medielandskapet fungerar inte längre. Dessutom är det kul! Börja med den här boken, och om du redan är inne i matchen – använd läsningen till att fördjupa dig i samhällsperspektivet.«

Du kan beställa Sociala? Medier? direkt från oss eller från din ordinarie bokhandel. Enklast är att maila till michael@manifesto.se för att göra din beställning.

Boken kostar 250 kr exkl. moms och frakt. Om du har vägarna förbi vårt kontor i Helsingborg kan du spara in frakten genom att handla direkt från oss. Välkommen in.

Boksläpp och releasekalas

I fredags släpptes Sociala? Medier? – En antologi om en ny tid. För att fira öppnade vi dörrarna för bokens författare, och en lång rad andra trevliga gäster. På schemat stod mingel, bokprat, varierande drycker samt en och annan tapaskorv. Så här kunde det se ut under kvällen:


Anders Printz, Jesper Yngvesson, Claes Foxérus och Mattias Åkerberg testar tapaskorv.


Sociala? Medier? Releasefest
Maria Hillerström, Terrie Warren, Donna Carlsson, Bernt Karlsson och Veronika Bjurman är sociala i början av kvällen. (Och senare också såklart)


Sociala? Medier? Releasekalas
Maria Hillerström och Joel Callegari gillar läget.  Daniel Persson, Pål Arthursson och Bernt Karlsson kollar in nya boken i bakgrunden.

Fler bilder och bokinfo finns på Facebook-sidan. Tack alla ni som var på plats och gjorde kalaset till årets trevligaste hittills!