I dag utsåg vi vinnaren i The 2010 Product Design Blog Contest. Hon heter Ingrid Sarvik och studerar produktdesign på Malmö högskola.

Ingrid tog chansen att skapa ett eget bloggkoncept och skriva ett första blogginlägg. Ingrids koncept är så bra att vi låter det vara osagt, ifall hon får lust att göra verklighet av sin idé en vacker dag. Till dess får vi hålla tillgodo med Ingrids inlägg som heter Inspirationens inspiration:

»Inspiration kommer i många skepnader. Film, musik, naturen, människan, böcker, konst, familjen o.s.v. Javisst, allt som berör DIG. Som individ måste man förstå och ta vara på det som ger dig kalla kårar längs ryggraden. Det som får ditt hjärta att banka snabbare. Det som får dig att glömma andas. Ja, det finns sådana stunder, men det är upp till dig att hitta dem. Jag sitter oftast och kollar på en film som kan ge mig alla känslor på en och samma gång. Andra dagar kan jag sitta med musik, i timtal utan att röra mig ur platsen. Film och musik betyder väldigt mycket för mig. Det är som terapi, fast utan en kommentar tillbaks, utan intryck. Inspiration är bara en del i processen, en början på en början. Så, så. Ge dig nu ut och prova. Det finns ingenting att förlora, utan du kommer att vinna allt.«

Tävlingen var öppen för examensklassen på Malmö högskolas utbildning Produktdesign. Ingrid och de andra tävlingsdeltagarna kan se fram emot en inbjudan till releasefesten för vår andra bok: Sociala? Medier? Grattis Ingrid!