Manifesto Studio är vår kreativa byrå.

Vi förstärker gärna mediemixen med egna kanaler, t.ex. 10 glasflaskor eller 100 volontärer hos polisen. Videon ger dig en idé om processen (69 sek).

Resultatet? Flaskposten seglade in på Nya Kristinehamns-Postens förstasida. Heja Malmö kampanjen rankade Resumés jury högst i Skåne, alla kategorier.

Vi skriver all text du behöver.

Manifesto startade som en copybyrå 1995. Första kunden hette Forsman & Bodenfors och hade precis utsetts till Sveriges bästa reklambyrå. Idag går vi under vårt eget namn. Den här videon är en pratfolio, en portfolio som Michael Nilsson pratar till (4 min).

Vi utvecklar namnkoncept.

Namnidentiteten är en viktig byggsten i  varumärkets utveckling. Vi har gett namn åt allt från stadsfester till uppkopplade shoppingvagnar. För att inspirera till bättre namngivning har vi gjort en casevideo (90 sek).

Vi designar designtävlingar, designbutiker och designmuseum.

Vi tycker inte om att tävla i design, men det var kul att vi fick designa Svenska Designpriset. För HSB NV Skåne designade vi en designbutik och under två år drev vi ett designmuseum – om än världens minsta. När vi ägnade våra lördagar åt att prata design med museets besökare, förstod vi att det är svårt att förstå design. Därför har vi gjort en video för den som vill ta professionella beslut om design (60 sek).