Föredrag/workshops

Vi har föreläst från Umeå i norr till Palma de Mallorca i söder. När tiden räcker till gör vi även gästföreläsningar på olika skolor. Att trygga återväxten på kreativa strateger och strategiska kreatörer är viktigt.

Föredrag

De flesta av våra föredrag handlar om varumärkesarbete. Ibland vill våra uppdragsgivare att vi ska reprisera en föreläsning de sett, andra gånger skräddarsyr vi ett uppdrag utifrån en specifik aspekt. Några exempel:    

En skräddarsydd utbildning om Place och Property Branding för PEAB.

Föredrag på engelska om platsutveckling för Masterutbildningen i strategisk kommunikation på Lunds Universitet Campus Helsingborg

Om konsten att skapa en upplevelse, för Stockholm Business Region.

Workshops

Workshops ingår som en del i alla strategiska processer. Konceptet kan även användas i andra sammanhang, till exempel när Manifesto som enda svenska konsult fick delta i Danmarks nationella varumärkesarbete. För Branding Danmark, utvecklade vi en workshop om Danmarks internationella marknadsföring i sociala medier: Tribal/Viral/Social.  

När Helsingborgs Stads näringslivskontor skulle flytta till nya lokaler, fick vi uppdraget att hålla en inspirationsworkshop. Lotte Karlefors, projektledare:

»Tack för bra och givande timmar! Vi fick ut väldigt mycket av dagen och jag vet att det var mycket för att vi hade fått in annat av dig, än modeller på stolar och tips på vilka som ska sitta var. Det handlar trots allt om människor!«

Vi kan inte säga det bättre själva. Allt vi gör handlar om människor. 

Undervisning

Exempel på undervisningsuppdrag.

Michael Nilsson har varit huvudlärare i kampanjplanering på Kreativ Marknadsföring hos AcadeMedia i Malmö, och i Copywriting på Forsbergs skola i Malmö. Han har även undervisat i Omvärldsbevakning på utbildningen Business Management på IHM i Malmö. Och i att sälja sina tjänster som designer för programmet för produktdesign på Malmö universitet.

Petra Lundin har undervisat i Grafisk Formgivning på Campus Helsingborg Lunds universitet, och i grafisk formgivning på Österlenskolan i Simrishamn och på Folkuniversitetet i Göteborg.