Föredrag/workshops

Vi har föreläst från Umeå i norr till Mallorca i söder. När tiden räcker till gästar vi även olika skolor. Att trygga återväxten på Heart Directors och Art Directors är viktigt.

Föredrag

De flesta av våra föredrag handlar om olika aspekter av varumärkesarbete. Ibland vill våra uppdragsgivare att vi ska reprisera en föreläsning, andra gånger skräddarsyr vi ett föredrag eller en utbildning. Några exempel: 

För Branding Danmark höll vi en workshop om Danmarks internationella marknadsföring i sociala medier: Tribal/Viral/Social.     

En skräddarsydd utbildning om Place och Property Branding för PEAB.

Om konsten att skapa en upplevelse, tre föredrag för kommunerna i Stockholm Business Region.

Om B2B i sociala medier, för Scancoins internationella säljkår. (På engelska.)

Föredrag om platsutveckling för den internationella Masterutbildningen i strategisk kommunikation på Lunds Universitet Campus Helsingborg. (På engelska.)

Workshops

Workshops ingår alltid som en del i våra strategiska processer. Heart Direction konceptet kan med fördel även användas i andra sammanhang. 

När Helsingborgs Stads näringslivskontor skulle flytta till nya lokaler, fick vi uppdraget att hålla en inspirationsworkshop. Lotte Karlefors, projektledare:

»Tack för bra och givande timmar! Vi fick ut väldigt mycket av dagen och jag vet att det var mycket för att vi hade fått in annat av dig, än modeller på stolar och tips på vilka som ska sitta var. Det handlar trots allt om människor!«

Vi kan inte säga det bättre själva. Det handlar om människor. 

Undervisning

Exempel på undervisningsuppdrag.

Michael Nilsson har varit huvudlärare i kampanjplanering på Kreativ Marknadsföring hos AcadeMedia i Malmö, och i Copywriting på Forsbergs skola i Malmö. Han har även undervisat i Omvärldsbevakning på IHM i Malmö. Produktdesignprogrammet på Malmö universitet har han undervisat i “Att sälja sina tjänster som designer”.

Petra Lundin har undervisat i Grafisk Formgivning på Campus Helsingborg Lunds universitet, på Österlenskolan i Simrishamn och på Folkuniversitetet i Göteborg.