METOD

1. Strategi   2. Kreativitet

Många pratar på tok för mycket om strategi och kreativitet, och tänker alldeles för lite på strategi OCH kreativitet. Vårt arbete utgår alltid från våra kunders mål och landar i vad som stärker känslan för varumärket.

För Malmö stad och Polisen förvandlade vi ett krisuppdrag till årets kommunikationskampanj i Skåne, alla kategorier, enligt Resumés jury. Identiteten för Svenska Designpriset gör att vinnarnas stolthet varar hela galakvällen. I Söderhamn ledde vår strategi för platsen till kommunens första positiva befolkningsnetto på 21 år.

Vad vill ni åstadkomma? 

Strategi + Kreativitet

Vår arbetsprocess är enkel. Vi skalar bort allt lullull och fokuserar på att skapa resultat. Tricket är att veta vad som ger resultat.

ÅR

UPPDRAG

FÖREDRAG & WORKSHOPS

böcker

Våra tjänster

Analys & Strategi

Undersökningar
Varumärkesplattformar
Kommunikationsplattformar

Konceptutveckling

Namnkoncept
Copywriting
Design

Workshops/föredrag

Gästföreläsningar. Undervisning. Beställ från menyn eller låt oss skräddarsy ett program.

Vårt förlag

Vi har släppt två böcker om sociala medier, en om logotyper och en om varumärkesarbete. Läs gärna vår senaste bok #Wegoism: Hur platser och andra varumärken får superkrafter när alla spelar hjälteroller (2018). Maila så bjuder vi på en länk för gratis nedladdning.

Design: Manifesto

Vår tidskriftshållare Manifesto X uppstod när vi behövde få ordning på våra magasin. Idag finns Manifesto X även på byråer, banker och tandläkare. (Bild från PR-byrå i Malmö.)  Svensktillverkad i stål. Pris: 400 kr ex moms. Beställ direkt från oss med 10 procent rabatt.