Föredrag/workshops

Vi har föreläst från Umeå i norr till Palma de Mallorca i söder. Våra bästa ämnen är branding, platsutveckling och internt varumärkesarbete. Vi gör även gästföreläsningar på olika skolor runtom i landet och om tiden räcker till händer det att vi tar några undervisningstimmar. Att trygga återväxten på anti-brus-kreatörer är viktigt.

Föredrag

De flesta av våra föredrag handlar om branding. Ibland vill våra uppdragsgivare att vi ska reprisera en föreläsning de sett, andra gånger skräddarsyr vi ett uppdrag utifrån en specifik aspekt. Några exempel:    

Om konsten att skapa en upplevelse, för Stockholm Business Region.

Om platsen och identiteten, för Lundaland, dvs. kommunerna runt Lund.

Söderhamn och varumärket, för Söderhamns KS.  

Workshops

Workshops ingår som en del i alla varumärkesprocesser. Konceptet kan även användas i andra sammanhang. Vi fick som enda svenska konsult en inbjudan att delta i Branding Danmark, Danmarks nationella varumärkesarbete. Vi utvecklade en workshop om Danmarks internationella marknadsföring i sociala medier: Tribal/Viral/Social.  

När Helsingborgs Stads näringslivskontor skulle flytta till nya lokaler, fick vi uppdraget att hålla en inspirationsworkshop. Lotte Karlefors, projektledare:

»Tack för bra och givande timmar! Vi fick ut väldigt mycket av dagen och jag vet att det var mycket för att vi hade fått in annat av dig, än modeller på stolar och tips på vilka som ska sitta var. Det handlar trots allt om människor!«

Vi kan inte säga det bättre själva. Allt vi gör handlar om människor. 

Undervisning

Vi har haft flera mer omfattande undervisningsuppdrag.

Michael Nilsson har varit huvudlärare i kampanjplanering på Kreativ Marknadsföring hos AcadeMedia i Malmö, och i Copywriting på Forsbergs skola i Malmö. Han har även undervisat i Omvärldsbevakning på utbildningen Business Management på IHM i Malmö.

Petra Lundin har undervisat i Grafisk Formgivning på Campus Helsingborg Lunds universitet, och på Folkuniversitetet i Göteborg.

När tiden medger ger vi även gästföreläsningar, exempelvis:

Föredrag om platsutveckling på Lunds Universitet Campus Helsingborg

Att sälja sig själv och sina tjänster som designer, för programmet för produktdesign på Malmö universitet.

Grafisk formgivning på Österlenskolan i Simrishamn.