Strategisk kreativitet kräver kreativ strategi.

Det har aldrig varit lika lätt att producera kommunikation, men det blir bara svårare och svårare att göra sig hörd. Digitaliseringen har gjort bruset till det nya normala.

För att få genomslag i digitala och fysiska kanaler behöver du en stark strategisk bottenplatta. I vår meny hittar du allt du behöver för att utveckla ditt varumärke.  

Våra kunder har tröttnat på att investera i bruset. Har du? 

Meny för en stark bottenplatta

Strategi

Varumärkesanalys
Varumärkesstrategi
Digital strategi
Konceptutveckling

Studio

Namnkoncept
Copy/content
Story video
Design

Workshops/föredrag

Gästföreläsningar. Undervisning. Beställ från menyn eller låt oss skräddarsy ett program.

Strategi & Kreativitet

Det pratas på tok för mycket om strategi och kreativitet,
och alldeles för lite om strategi & kreativitet.

ÅR

UPPDRAG

FÖREDRAG & WORKSHOPS

böcker

Vårt förlag

Manifestos eget förlag har släppt fyra böcker: två om sociala medier, en om logotyper samt en om varumärkesarbete. Läs gärna den senare, #Wegoism: Hur platser och andra varumärken får superkrafter när alla spelar hjälteroller (2018). Maila så bjuder vi på en länk för gratis nedladdning. 2021 startar vi ett dotterförlag: Letters.

Design: Manifesto

Vi fick idén till vår tidskriftshållare Manifesto X när vi behövde få ordning på våra magasin. Idag finns Manifesto X inte bara hos oss utan även hos banker, tandläkarmottagningar och andra byråer.(Bilden är från en PR-byrå i Malmö.) Manifesto X är svensktillverkad i stål. Pris: 400 kr ex moms. Beställ direkt från oss med 10 procent rabatt.