Strategier som fungerar.

Ju fler hjärtan som brinner för ett varumärke, desto starkare engagemang. Manifestos strategiska arbetsprocess, Heart Direction, utgår från dina målsättningar. Vi skalar bort allt lullull och fokuserar på att väcka känslor. Konsten är att veta vad som fungerar, och vad som inte gör det.

Varumärkesstrategin för platsvarumärket Söderhamn ledde till kommunens första positiva befolkningsnetto på 21 år. Kommunikationsstrategin för Polisen och Malmö stad förvandlade ett krisuppdrag till årets kampanj i Skåne alla kategorier, enligt Resumés jury. 

Vad vill du åstadkomma? 

Strategi + Kreativitet

Det pratas på tok för mycket om strategi och kreativitet,
och alldeles för lite om strategi OCH kreativitet.

ÅR

UPPDRAG

FÖREDRAG & WORKSHOPS

böcker

Våra tjänster

Strategi

Varumärkesanalys
Varumärkesstrategi
Kommunikationsstrategi

Studio

Namnkoncept
ReadyGO (Social Video)
Copywriting
Design

Workshops/föredrag

Gästföreläsningar. Undervisning. Beställ från menyn eller låt oss skräddarsy ett program.

Vårt förlag

Manifestos eget förlag har släppt fyra böcker: två om sociala medier, en om logotyper samt en om varumärkesarbete. Läs gärna den senare, #Wegoism: Hur platser och andra varumärken får superkrafter när alla spelar hjälteroller (2018). Maila så bjuder vi på en länk för gratis nedladdning.

Design: Manifesto

Vi fick idén till vår tidskriftshållare Manifesto X när vi behövde få ordning på våra magasin. Idag finns Manifesto X även hos banker, tandläkarmottagningar och andra byråer. (Bilden är från en PR-byrå i Malmö.) Manifesto X är svensktillverkad i stål. Pris: 400 kr ex moms. Beställ direkt från oss med 10 procent rabatt.