Utan rätt varumärkesstrategi kan du få tusentals likes utan att vinna ett enda hjärta.

Manifestos strategiarbete utgår alltid från dina målsättningar. Vi skalar bort allt lullull och fokuserar på att skapa resultat. Konsten är att veta vad som ger resultat, och vad som inte gör det.

Strategin för Söderhamn gav kommunen sitt första positiva befolkningsnetto på 21 år. För Malmö stad och Polisen förvandlade vi ett krisuppdrag till årets kampanj i Skåne alla kategorier, enligt Resumés jury. 

Vad vill du åstadkomma? 

Strategi + Kreativitet

Det pratas på tok för mycket om strategi och kreativitet,
och alldeles för lite om strategi OCH kreativitet.

ÅR

UPPDRAG

FÖREDRAG & WORKSHOPS

böcker

Våra tjänster

Strategi

Varumärkesanalys
Varumärkesstrategi
Kommunikationsstrategi
Digital strategi

Studio

Namnkoncept
Social Video
Copywriting
Design

Workshops/föredrag

Gästföreläsningar. Undervisning. Beställ från menyn eller låt oss skräddarsy ett program.

Vårt förlag

Manifestos eget förlag har släppt fyra böcker: två om sociala medier, en om logotyper samt en om varumärkesarbete. Läs gärna den senare, #Wegoism: Hur platser och andra varumärken får superkrafter när alla spelar hjälteroller (2018). Maila så bjuder vi på en länk för gratis nedladdning. 2021 startar vi ett dotterförlag: Letters.

Design: Manifesto

Vi fick idén till vår tidskriftshållare Manifesto X när vi behövde få ordning på våra magasin. Idag finns Manifesto X inte bara hos oss utan även hos banker, tandläkarmottagningar och andra byråer.(Bilden är från en PR-byrå i Malmö.) Manifesto X är svensktillverkad i stål. Pris: 400 kr ex moms. Beställ direkt från oss med 10 procent rabatt.