Erica Lundström

Det här är jag, Erica Lundström. För tillfället praktiserar jag på Manifesto samtidigt som jag läser sista året på programmet Produktdesign på Malmö Högskola. Jag har fått höra att jag är ganska bra på att googla och det var också så jag hittade till Manifesto första gången. Jag är född och uppväxt i vad vi kallar Norrlands huvudstad, det vill säga Sundsvall (hoppas ingen Umeåbo läser). Sedan jag flyttade ifrån de norrländska skogarna har jag hunnit med några år i Lund, Stockholm, Italien och nu Malmö. Och jag måste säga att skånskan nästan är svårare att förstå än italienskan…

Under hösten kommer jag att blogga här, om design och allt vad det innebär. Det jag gillar med design är att ämnet är så brett. Design är egentligen inte ett ämne utan snarare tio stycken ihopmixade. Design för mig handlar lika mycket om psykologi som om formgivning och materialkunskap och det är just det som gör det hela så spännande. Jag vurmar lite extra för grön design och det är ett ämne som jag garanterat kommer att skriva om här i höst.

Vi hörs!