Häromdagen var jag i Örebro och träffade Marknadsföringen i Örebro distrikt (MIOD), ett skönt och engagerat gäng med många bra synpunkter på marknadsföring i sociala medier. Jag kunde konstatera att flera deltagare kom från lokala reklam-, webb- och PR-byråer, vilket bådar gott inför framtiden.

Förmiddagen ägnade vi åt Från Business as usual till Business as social, Manifestos workshop om varumärkesutveckling i sociala medier. Här hittar du en kortkort pdf-version av den. Efter lunch serverade jag en social trendspaning, om några av de medietrender som redan nu påverkar marknadsförares vardag, bl.a. Snuttified och Live is more. Det blev även en Social Media Workout (bilden). Jag vill passa på att tacka min värd  Daniel Bergqvist och de andra i arrangörsgruppen för en ovanligt kul dag på jobbet, min första arbetsdag i Örebro någonsin.