Hejsan! Det här är Linda, praktikant på Manifesto. Jag har nu varit här i två av tre veckor. Det har varit kul än så länge, jag har alltid haft något att göra, vilket är bra, det är ju då man lär sig!

Efter praktiken ska jag tillbaka till Österportskolan i Ystad, där jag studerar grafisk kommunikation, andra året på medieprogrammet. Där får vi till exempel göra logotyper, affischer, vykort, layout till tidningsartiklar osv. Det är något jag tycker är väldigt kul, och något jag skulle vilja jobba med. Något jag dock inte riktigt förstått innan är att man sitter ner väldigt mycket inom denna bransch. Den enda träning man får här är när man går ut för att handla lunch. Något som jag också insett är att man kan bli väldigt trött av att sitta vid datorn hela dagen. Jag antar att jag får börja gå på gym om jag nu börjar jobba med detta i framtiden (lätt att tänka, svårt att utföra).

I alla fall, tack för att jag fått praktisera här!
Linda Holmgren