Mycket av den undervisning i sociala medier vi har kunnat ta del av handlar om tryck-på-rätt-knapp-kunskap. Efter två böcker, ett antal konsultuppdrag och oräkneliga workshops och föredrag känner vi oss mogna att ta ett större pedagogiskt grepp om området. Som varumärkeskonsulter måste vi leverera resultat och det är en realitet många lärare och coacher på området verkar lyckligt omedvetna om.

Träklossar med bokstäver som bildar orden Sociala media-skolan

Första kursen i Sociala Media Skolan heter Why Your Returns Are Love och omfattar 3×3 timmar. Kursen startar löpande och redan den 18 januari sätter vi igång första gruppen. Kursen inleds med en orienterande workshop, som man kan delta i utan att gå resten av utbildningen. Här hittar du mer info om den: http://bit.ly/tjikd1

Vid andra tillfället fördjupar vi kunskaperna i det sociala medielandskapet. Vi utgår från gruppens egna problemställningar och skräddarsyr ett upplägg för gruppen. Den avslutande tredjedelen är individuell coaching med möjlighet att ta med sig kollegor.

Plats: Manifesto, Amiralsgatan 20, Malmö
Kursavgift:  15 000 kr exkl. moms.

(Enbart första workshopen: 1 200 kr exkl. moms.)

Lunch vid första kurstillfället och ett ex av »Sociala? Medier?« ingår i avgiften. Boken medföljer fakturan, löpande fakturering i förväg.

Mer information/anmälan: info@manifesto.se