Efter lunch och uppladdning på den vietnamesiska restaurangen Lilly Anh begav vi oss till Folkets park för äventyrsminigolf. Det var med stor inlevelse vi tog oss an de 14 banorna i jakt på den åtråvärda förstaplatsen.
Banorna höll en hög standard och var även snyggt utformade då alla hade anknytningar till Malmö, genom exempelvis Turning Torso. Ett stort plus för både utformning och design, men Maria vill även tillägga ett minus då hon ansåg att det fanns lite för många störningsmoment på banorna i form av nedfallna blommor. Så pass att hon borstade bort dem när det var dags för puttar.
Maria tog snabbt ledningen och det var en vinstsugen Daniel som gjorde sitt yttersta för att få grepp om tävlingen. Tyvärr räckte det inte hela vägen fram för någon av dem då Petra slog sig till en vinst med en marginal på endast två poäng till silvermedaljören Maria.
Jade knep åt sig bronsplatsen med samma marginal, efter att en kontroll av poängsammanslagningen visade på en felräkning till Daniels nackdel. Michael var glad över att jag (Anna) var med då han undkom sjätteplatsen, och detta med en stor marginal på hela tio poäng. I mitt försvar menar jag på att det är viktigare att varje enskilt slag är snyggt än hur slutpoängen blir.
Med snygg utformning och design, kombinerat med god glass i kiosken intill får äventyrsminigolfen en stark åtta av tio möjliga utav oss på Manifesto.