Louisa_0443 LR

Årets första utställning på Branding by Design Center handlar om social design. Hur kan designtänkande bidra till samhällsutveckling? Hur många människor behövs för att skapa förändring i en organisation, en kommun eller nation? Det är ett par av frågorna utställningen  Social Design: samhällsinnovation och intraprenörskap söker svar på.

Social Design har premiär lördagen den 22 februari. På premiärdagen har vi en öppen workshop som startar kl 13. Temat är vad bjuder du på när du väntar besök? Utställningen visas även lördagen den 1 mars, kl 13 talar en av våra medproducenter Louisa Szücs Johansson. Då är Louisa nyss hemkommen från en 14-dagars workshop i Indien med syfte att utveckla en av världens största städer. Louisa kommer att berätta om sina erfarenheter från workshopen Interdesign Mumbai : Humanising a Metropolis.

De här två lördagarna visas utställningen kl 11 till 16. I möjligaste mån visar vi utställningen även vid andra tider. Grupper kan boka specialvisningar via vår info-adress.