Sara Vaughn heter jag. Hittade till Manifesto flertalet år sedan när kontoret befann sig på Stora Nygatan i Malmö. Jag letade efter designpraktik, men visste inte när jag presenterade mig den där dagen i augusti att jag skulle komma att känna flertalet fantastiskt inspirerande människor, som i sin tur har en förmåga att dra till sig andra mycket trevliga människor. Ser fram emot att under sommaren bidra med något blogginlägg, och återkommer till hösten som en av Manifestos trendbloggare.

Photo: Shruti Vijayakumar

Idag är jag för övrigt nyutexaminerad med en masters från Central Saint Martins i London. Det där med titlar har jag svårt för, då jag tog min kandidat i Internationella Relationer vid the London School of Economics, och utgångspunkten i mitt tänkande är tvärvetenskaplig. Höjda ögonbryn frågar ofta hur statsvetenskap hänger ihop med design. Diskussionen får inte riktigt plats här, men för mig är det enkelt. I mitt mastersarbete undersökte jag sambandet mellan design och kroppsrörelse, och hur design kan framkalla rörelse och fysisk aktivitet. Framöver planerar jag att utveckla några idéer som har tänts på vägen, samt att jobba vidare med godbitar ur ex-jobbet, vilket jag möjligtvis kommer att skvallra om här. Mitt sommarblogginlägg kommer redan i morgon.

vi syns!