Den här veckan har vi ingen skön praktikant som heter Tove på kontoret. Hon har gått tillbaka till livet före Manifesto, vilket betyder att hon pluggar Grafisk Design på Östra Grevie folkhögskola. Tove har praktiserat här under en minst sagt omväxlande höstmånad. Här nedan beskriver hon sin tid på Manifesto.


Tove hjälpte oss bl.a. sjösätta vårt seminarium om sociala medier.

Min månad på Manifesto

Ordet praktisera kan betyda mycket. Från och med nu betyder det för mig att jag resten av mitt liv kommer att bli förföljd av sociala medier, träelefanter, pantone-muggar och världens godaste kaffe och jag skulle inte vilja något hellre.

Att vara omgiven av människor som man känner brinner för sitt arbete ger motivation och smittar av sig på det man gör och vill göra.

Att väga mellan att vara lekfull och seriös är inte lätt, men just det har jag fått uppleva dessa fyra veckor. När jag kom till Manifesto hade de redan två sköna och glada praktikanter Linnea och Sara och jag är glad att jag fick vara den tredje.

Skall jag beskriva Manifesto med ett ord är det värme. Varmt bemötande, värme för sitt arbete och varmt kaffe.

Att lära känna sig själv i nya situationer är nog det nyttigaste som finns, erfarenhet gör att man kan gå vidare. Under denna månad har jag gått vidare många gånger och därför är jag på väg att ta nästa steg precis……nu.

Skall vi beskriva Tove med ett ord blir det: WUNDERBAR.