Vi försöker göra vad vi kan för att tillgodose behovet av trevliga och kreativa praktikplatser. Och i gengäld får vi träffa trevliga och kreativa praktikanter, känns rättvist på något sätt. Så här presenterar sig vårt senaste tillskott:

»Linda Siewert heter jag, och jag går KY-utbildningen Kreativ marknadsföring på AcadeMedia Masters i Malmö. Under utbildningens två år har vi 28 veckors praktik, och inför den första perioden (8 v.) valde jag att söka praktik på Manifesto, en designbyrå som tilltalar mig tack vare det genuina i deras koncept och det kreativa i deras lösningar. I min bakgrund finns i princip bara estetiska utbildningar, och den erfarenheten tillsammans med mina kaffekokarskills kommer nog att göra sig bra här. På fritiden sysslar jag mycket med teckning, läsning, argumentering med en 11-åring, förundran över jordnära sambo, tvagning av små men långhåriga marsvin och diskmaskinsplockning. Intresserar mig dessutom för musik, inredning och författning av diverse noveller och serier.«