Nu har vi stängt praktikfönstret för första halvåret 2013. Välkommen med din ansökan om den gäller från tiden augusti och framåt. Vårens sista inhoppare heter Louise Dustler och kommer hem till Helsingborg i maj. Här  presenterar Louise sig lite närmare.

Louise Dustler

Hej!

Det är jag som är Louise Dustler, en glad skåning som gick från tyskastudier i Växjö och marknadsföringsutbildning på IHM till att idag läsa grafisk design på Berghs School of Communication i Stockholm. Att plugga till grafisk designer på Berghs är det mest tidskrävande och roligaste jag gjort i hela mitt liv. Inför varje ny skoluppgift, som kan vara allt ifrån redaktionell design till illustration eller typografi, känner jag mig exalterad och pirrig. Det kliar i fingrarna och att jobba dygnet runt har aldrig varit roligare!

Gamla kurviga bilar, vilda djur och hus med tinnar och torn är mina hemliga passioner. Inspiration och idéer hämtar jag ofta ifrån möten mellan människor, natur och musik. Jag lever efter devisen att man är sin egen lyckas smed och om jag kunde skulle jag leva på parmesanost, oliver och grönt te.

I vår och sommar kommer jag att hänga med gänget på Manifesto i Helsingborg. Här ska jag bland annat jobba med ett spännande projekt som ska bli grymt kul och lärorikt. Mer om projektet och mig får ni snart veta, stay tuned!