Onsdagen den 13 april är dagen för nästa workshop om social media. Senast det begav sig hade vi 20 procent “nöjda” deltagare och 80 procent  “mycket nöjda”. Nu siktar vi på 100 procent.

Vår  praktikant Maria Hillerström passar på att säga några väl valda ord om Manifesto och Manifesto Wyral.

Workshopens tema är strategi och konceptutveckling för sociala medier. Workshopen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper om social media. (Du vet redan skillnaden mellan Facebook och Twitter.) Du får lära dig vad som krävs för att marknadsföring i sociala medier ska löna sig, och du bekantar dig med en arbetsprocess som lägger grunden till ett framgångsrikt varumärkesarbete. Vår ambition är att du ska få ett bra underlag för att sätta igång processen och leda den interna varumärkesutvecklingen.

Onsdag 13 april. Plats: Manifestos kontor på Amiralsgatan 20 i Malmö. Workshopen startar kl. 14.00 och håller på till kl 17. Pris: 1200 kr exkl moms. Fika och ett ex av boken »Sociala? Medier? – En antologi om en ny tid« ingår. Tips: Gilla ManifestoSweden på Facebook så får du 25 procent rabatt. OBS. Tänk på att nämna detta i samband med din anmälan. Du anmäler dig till: info@manifesto.se