Studentbyrån Manifestoo agerar jury

Manifestoos fredag började på gymnasieskolan ProCivitas i Malmö. Efter ett par dagars granskande och poängsättande var det äntligen dags att samla juryn och de tävlande grupperna i CaseNite 2012 – för feedback och prisutdelning. Juryuppdraget blev klurigare än väntat, eftersom bidragen höll en genomgående hög nivå. Segern gick till slut till Grupp 3, som gjorde ett kanonjobb. Grattis säger vi! (Och passar på att tacka Lena Sundin för det roliga uppdraget.)

Grupp 3, segrare i CaseNite 2012
De glada vinnarna.

Jurybrief med Lena Sundin från ProCivitas

Manifestoo (Manifestos studentbyrå) har fått i uppdrag att agera jury i Case Nite 2012 – en marknadsföringstävling för elever på ekonomiprogrammet på ProCivitas i Malmö. Tävlingen, som ska minska klyftan mellan gymnasieelever och näringslivet, genomförs under en natt i april. Vi i Manifestoo är glada för uppdraget och hoppas att vi har mycket att tillföra!

Möte med Lena Sundin, ProCivitas, inför CaseNite
Maja Blomberg, Martina Green och Emil Ulfhammer briefas av Lena Sundin, näringslivskoordinator på ProCivitas. 

Nu startar vi Manifestoo, Sveriges första studentbyrå

Nu presenterar vi ett nytt koncept för den som vill ha praktik på Manifesto. Framtida praktikanter får driva Manifestoo, en egen byrå i byrån. Eftersom vi har några av Sveriges duktigaste studenter som praktikanter vill vi kunna erbjuda dem ännu större utmaningar framöver.

Manifestoo kommer dels att ha Manifesto som uppdragsgivare och arbeta med att hitta nya kreativa sätt att marknadsföra byrån, dels utveckla egna projekt i linje med vår övriga verksamhet, dvs. strategisk design, place branding och sociala medier. Så har praktiken redan fungerat för många av våra tidigare praktikanter. Genom att renodla konceptet får alla en tydligare arbetsbeskrivning som ställer ännu högre krav på den egna initiativförmågan.

Vill du praktisera på Manifesto, maila till info[at]manifesto.se. Berätta vad du hoppas kunna få ut av din praktik och hur du ser på din roll i Manifestoo.