I eftermiddags var det återigen testdags. Denna gång var det dags att ta reda på vilken smoothie som är godast. Det är inte gjort i en handvändning så idag koncentrerade vi oss på fem röda smoothies.

Vi konstaterade ganska snabbt att det är stor skillnad mellan färdigförpackade smoothies och hemmagjorda (mycket godare). Vi var väldigt överens om vilka två som var godast: Brämhults och Chiquitas stod i en klass för sig. Brämhults fick ett ynka poäng mer och eftersom det handlar om olika smaker blir valet enkelt. Vill du ha en smoothie med smak av Blåbär & Hallon, köp Brämhults. Vill du hellre att din  smoothie smakar Jordgubb & Banan, satsar du på Chiquitas som dessutom tillhörde testets billigare. Vill du ha en riktigt god smoothie föreslår vi att du gör den själv.  
Daniel Svensson, Gustav Jonsson (från våra grannar Mindroute) och Terrie Warren såg fram mot kaffet efter att ha testat två goda och tre mindre goda smoothies. I övrigt bestod testpanelen denna gång av Jörn Lindskog (från förlaget Thorén & Lindskog), Petra Lundin och Michael Nilsson.

Kl 16 måndagen den 7 juni sammanträder testpanelen nästa gång. Vi har en gästplats kvar. Maila till oss om du vill vara med och testa fem av Brämhults juicer.